به گزارش سینا خبرکتاب، دروازه ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است و ارائه کتاب های خوب، یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان هاست و کسی که در این دنیای زیبا به زندگانی می پردازد، نمی تواند با دنیای کتاب بی ارتباط باشد
روز جهانی کتاب بهانه ای شد تا به سراغ یکی از کتابخوانان جوان وموفق شهرمان برویم.
لطفا خودتان را برای مخاطبان سینا خبر معرفی نمایید
به نام خدا.سیما عکاشه هستم.
کارشناس شیمی.
نقش کتاب در زندگی شما چگونه است؟
بیشترین لحظات تنهایی ام را با کتاب پر میکنم. کتاب نقش یک مشاور، دوست و حتی انگیز دهنده خوبی برای من است.
اهدافتون از مطالعه چیه؟
من بیشتر اوقات ،خودم را در کتاب ها پیدا می کنم .شخصیت، منش ،عیب هایم و حتی ویژگی های خوبم را با کتاب پیدا می کنم و همیشه هدفم از خواندن کتاب یادگیری و خودسازی است.
انگیزه هاتون از کتاب و مطالعه چیه؟
وقتی کسی چیزی را مزه کند و مزه اش به دلش بنشیند، بارها و بارها و با هر سختی هم که شده سعی میکند آن لحظه و آن مزه را باز هم تجربه کند.
به نظر شما علل کتاب گریزی چی میتونه باشه؟
در اجتماع الان ما و در جوان های ما به خاطر اینکه زمینه برای دوست داشتن و آشنا شدن با کتاب مهیا نشده است از کتاب گریزان هستند باید با یک اتفاق خوب کتاب ها را معرفی و علاقه را در جوانان ایجاد نماییم.
چه طور شد که به مطالعه ی کتاب علاقه مند شدید؟
من از دوران ابتدایی از وقتی که باسواد شدم به کتاب علاقه مند شدم .همیشه دوست داشتم کتاب هایی بخوانم که دیگران نخوانده اند و همیشه یه قدم جلوتر باشم.
از مجله ها شروع کرده ام و بعد به خواندن کتاب های علمی و تخیلی روی آوردم و حتی در دوران نوجوانی کتاب های سیاسی هم میخواندم .کلا گاهی در خواندن کتاب غرق می شدم و نمی فهمیدم زمان چطور می گذرد.
میشود گفت که شاید علاقه مادرزادی بوده، البته پدر من هم یک کتابخانه خیلی بزرگ در خانه دارد و عاشق کتاب خواندن است.
بیشتر به چه کتابهایی علاقه دارید؟
بیشتر کتاب های مدیریتی و روانشناسی میخوانم. آن هم کتابهای مدیریت ذهن. کتابهای علمی را هم برای جواب دادن به علامت سوال های ذهنم و اغلب برای به روز بودنم میخوانم.
وقت های بیکاری ام رمان میخوانم.
کلا کتاب زیاد دوست دارم،زیاد کتاب میخوانم و اگر تعریف کتابی را شنیده باشم و یا به من پیشنهاد داده باشند،باید آن کتاب را بخوانم.
برای ترویج کتاب و کتابخوانی در بین مردم چه راهکاری دارید؟
به نظرمن کتاب و کتاب خوانی را باید از بدو ورود بچه ها به مدرسه آموزش داد.باید به بچه ها یاد داد که برای کتاب خواندن ارزش قائل بشوند .به آنها ارزش و بها بدهیم ،آنها را علاقه مند کنیم .بچه ها را جوری وسوسه کنیم که خودشان دنبال کتاب و مطلب جدید باشند نه اینکه مجبورشان کنیم.
کتاب در ارتقا و پیشرفت جامعه چه نقشی میتونه داشته باشه؟
کلا کتاب یک مشاور امین صادق است.
بدون غرض و با هر افکار و اعتقادی به افراد کمک می کند و گاها یک تلنگری به آدم میزند؛”اینجای کارت اشتباهه،اینجای کارت درسته و…”
کتاب خواندن البته در صورتی که در مرحله تئوری نماند ،میتواند جامعه ای را از فقر و فحشا نجات دهد.
آدم های با فرهنگ مسلما جامعه ای امن و سالم دارند.
خبرنگار:فرشید بابائی