• امروز : دوشنبه - ۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 22 April - 2024
6

طرز تهیه آش لبو با کشک و رشته

  • کد خبر : 24730
  • 30 آذر 1402 - 12:35
طرز تهیه آش لبو با کشک و رشته
سیناخبر- آش لبو یکی از غذاهای ایرانی معروف در فصل زمستان است که طرز تهیه ساده‌ای دارد. این آش بدون گوشت آماده شده و بسیار پرخاصیت است.

آش لبو یکی از غذاهای محبوب و سنتی زمستانی در ایران است که با طعم لذیذ و ظاهر جذاب خود می‌تواند گزینه مناسبی برای منوی شام شب یلدا باشد. لبو، که جزو مواد اصلی این آش محسوب می‌شود، دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزشمندی از جمله آهن، منگنز، مس، پتاسیم و منیزیم است.

این غذا به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی شناخته شده است و مصرف آن می‌تواند به بهبود سلامتی بدن کمک کند. علاوه بر این، خواص گوناگون لبو از جمله تقویت سیستم ایمنی، حفظ سلامت قلب، و پشتیبانی از سلامت استخوان‌ها را نیز نمی‌توان نادیده گرفت.

برای آنکه با ساده‌ترین دستور پخت آش چغندر یا همان آش لبو، وعده‌های غذایی این روزها و شب‌های طولانی را تنوع ببخشید، همراه ما باشید.

مواد لازم آش لبو یا آش چغندر

مواد لازم          مقدار

لبو        ۲ عدد متوسط

رشته آش          ۱۰۰ گرم

نخود     ۳ قاشق غذاخوری

لوبیا      ۳ قاشق غذاخوری

عدس    ۳ قاشق غذاخوری

کشک   به میزان لازم

نعنا داغ            به میزان لازم

گشنیز   ۲ قاشق غذاخوری

جعفری             ۲ قاشق غذاخوری

پیاز      ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل      به میزان لازم

طرز تهیه آش لبو با کشک و رشته

طرز تهیه

برای پخت این آش ساده و خوشمزه، حبوبات را از شب قبل خیس کنید و در چندین نوبت آب آنها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

سپس آنها را در ظروف جداگانه بپزید زیرا میزان و زمان پخت حبوبات با یکدیگر متفاوت است. حتما عدس را نیم پز کنید تا در هنگام پخت آش له نشود.

سپس لبوها را به طور کامل بشورید و آنها را نیز نیم پز کنید، بعد پوست لبوها را جدا کنید و آنها را به صورت حبه قندی خرد کرده و کنار بگذارید.

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در ماهیتابه جداگانه در حد طلایی روشن سرخ کنید این کار به شما در لعاب دهی و طعم دهی آش کمک شایانی می‌کند. دقت داشته باشید که پیازها را نباید بیش از اندازه سرخ کنید.

 پیار داغ برای آش لبو

در یک قابلمه آب بجوشانید و بعد از جوش آمدن آب، لبوهای نیم پز شده را به آن اضافه کنید. سپس نخودها، لوبیای سفید و یا لوبیا چیتی پخته شده را اضافه کنید و در آخر عدس‌های نیم‌پز شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید این مواد در شعله زیاد حدود یک ساعت بپزند.

پیازهای سرخ شده را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد قابلمه اضافه کنید. سبزی‌های معطر را هم خرده کرده و به آش اضافه کنید.

پس از آن نوبت اضافه کردن رشته‌های آش است که باید آنها به اندازه دلخواه خرد و به آش اضافه کنید.

کشک را هم با کمی آب به صورت مایع در بیاورید و به آش اضافه کنید.

در مرحله آخر نعنا و پیاز داغ را آماده کنید و از آنها برای تزئین آش استفاده کنید.

برای این که آش لبو با کیفیتی داشته باشید مهم است که لبوهای مناسبی را تهیه کنید بدین منظور ما برای شما راهنمایی‌های را در نظر گرفته‌ایم که در ادامه خواهید خواند.

لبو مناسب برای آش لبو باید رنگ نزدیک به رنگ بنفش داشته باشد؛ همچنین دارای زدگی و سفیدی نباشد.

اندازه مناسب لبوها برای آش، سایز متوسط است.

نکات تکمیلی در مورد آش لبو

زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت است.

آش لبو را می‌توانید در وعده نهار سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=24730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.