به گزارش روز دوشنبه سیناخبر رئیس انتشارات و مسئول کمیته علم سنجی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دانشگاه استنفورد هر ساله لیستی از پژوهشگران دو درصد برتر جهان را بر اساس دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس و بر مبنای شاخص استنادی منتشر میکند و مبنای ارزیابی و اعلام اسامی پژوهشگران برتر بر اساس تعداد استنادات دریافتی در رشته تخصصی بوده و انتخاب پژوهشگران برتر بر اساس شاخص ترکیبی شامل ۶ شاخص استنادی (مجموع استناد، اچ. ایندکس، اچ ایندکس بر مبنای تعداد نویسندگان هر مقاله، تعداد استناد به مقالات تک نویسنده، تعداد استناد به مقالات تک نویسنده یا نویسنده اول و تعداد استناد به مقالات تک نویسنده، نویسنده اول یا نویسنده آخر) انجام می گیرد.
علی منصوری افزود: در فهرست سال ۲۰۲۴، عملکرد استنادی نویسندگان به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۳ در ۲۰ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۴ رشته تحلیل میشود. بر این اساس، نویسندگانی که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفتهاند معرفی میگردند.
وی گفت: در این فهرست، تعداد ۲۱ عضو هیات علمی و پژوهشگر دانشگاه اصفهان به عنوان پژوهشگر اثرگذار برتر در دو لیست (نویسندگان اثر گذار در سال ۲۰۲۳ و نویسندگان اثرگذار در طول عمر علمی) معرفی شده است.