به گزارش روز یکشنبه سیناخبر رئیس اداره آموزش و پرورش سمیرم گفت: در این جشنواره ۲۵۰ دانش آموز از ۹۴ مدرسه عشایری شهرستان به مدت یک روز در سه رشته ورزشی بومی محلی دال پلان، طناب کشی و چوب کشی با هم رقابت کردند.
علی نادری افزود: سمیرم با ۹۴ مدرسه عشایری بیشترین تعداد مدارس عشایری استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.
فرماندار سمیرم نیز گفت: این شهرستان با ۴۷۰۰ خانوار عشایر بزرگترین شهرستان عشایری کشور است.
مراد الیاس پور افزود: با توجه به اینکه عشایر دارای فرهنگ و آداب و رسوم سنتی هستند برگزاری جشنوارهها بومی محلی میتواند در حفظ این فرهنگ و سنت کمک و دانش آموزان را با فرهنگ و سنتهای قدیمی آشنا کند.
وی گفت: جمعیت عشایر شهرستان سمیرم ۲۵ هزار نفر است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان هم گفت: استان اصفهان دارای شش منطقه عشایری با ۱۵۵ مدرسه و ۷۰۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم است.
لیلا سادات ابطحی افزود: بیشترین تراکم مدارس و دانش آموزان عشایر استان اصفهان در سمیرم و بیشترین تعداد مدارس عشایر استان اصفهان در این شهرستان است.
وی گفت: در کنار جشنواره بازیهای بومی محلی مدارس عشایر سمیرم جشنواره استانی تدریس برتر مدارس عشایر استان نیز به میزبانی سمیرم برگزار و در این جشنواره از ۳۲ معلم نمونه مدارس عشایر استان تجلیل شد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: معلمان نمونه تدریس برتر مدارس عشایر از شهرستانهای عشایری دهاقان، چادگان، شهرضا، فریدونشهر، جرقویه و سمیرم بودند.
شهرستان سمیرم با شش شهر، چهار بخش، ۱۲۰ روستا و آبادی و ۴۷۰۰ خانوار عشایری در فاصله ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.