• امروز : چهارشنبه - ۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 April - 2025
0

خون گیری بیش از ۲۰۰ رأس اسب با هدف پایش بیماری مشمشه در شهرستان شهرضا

  • کد خبر : 33941
  • 03 اردیبهشت 1404 - 12:11
خون گیری بیش از ۲۰۰ رأس اسب با هدف پایش بیماری مشمشه در شهرستان شهرضا
سیناخبر- کارشناس بهداشت و مدیریت بیماری های دامی شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا از انجام تست سرمی مشمشه در 8 مرکز پرورش و نگهداری اسب در فروردین ماه 1404 در شهرستان شهرضا خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه سیناخبر محمد حسین باغبان گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا کنون، ۸ مرکز پرورش و نگهداری اسب این شهرستان تحت اجرای برنامه رصد و پایش بیماری مشمشه قرار گرفتند و بالغ بر۲۰۰ راس اسب در این واحد ها خونگیری و نمونه های سرمی جدا شده جهت بررسی و تشخیص بیماری به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان ارسال شد.

باغبان افزود: بیماری مشمشه یکی از مهمترین بیماریهای مشترک خطرناک و کشنده بین انسان و دام محسوب می شود که اغلب جمعیت تک سمی (اسب، الاغ، قاطر) را درگیر می کند.

وی گفت: تا کنون هیچ گونه واکسن موثری برای این بیماری تولید نشده است بنابراین مهمترین راه پیشگیری، کنترل و ریشه کنی بیماری انجام تست های تشخیصی، شناسایی و حذف دام های آلوده است که این کار به صورت دوره ای و مطابق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی توسط کارشناسان این شبکه انجام می شود.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=33941

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.