• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
14

بیش از ۴۰ درصد از مُصوبات سفر استاندار اصفهان به دهاقان محقق شد

  • کد خبر : 18361
  • 04 مرداد 1402 - 10:25
بیش از ۴۰ درصد از مُصوبات سفر استاندار اصفهان به دهاقان محقق شد
سیناخبر- فرماندار شهرستان دهاقان گفت: بیش از ۴۰ درصد از مُصوبات سفر استاندار اصفهان به این شهرستان محقق شده و مابقی آنها نیز در حال پیگیری است.

به گزارش روز چهارشنبه سیناخبر علی جمشیدیان در جمع خبرنگاران در مجتمع مطبوعاتی اصفهان گفت: ۶۰ مُصوبه در سفر مرداد سال گذشته استاندار و ۲۰ مصوبه ستاد تسهیل استان برای شهرستان دهاقان به تصویب رسید.

جمشیدیان ادامه داد: بر اساس تعهد مسئولان استان و شهرستان دهاقان، همه این مصوبات باید عملیاتی شود و به نتیجه برسد.

وی افزود: مشکل چند ساله فاضلاب مسکن مهر این شهرستان بعنوان یکی از مصوبات سفر استاندار اصفهان از طریق تقسیم کار بین اداره‌های راه و شهرسازی، آبفا و شهرداری در شُرف حل شدن است.

فرماندار دهاقان اضافه کرد: جلسه شورای اداری دهاقان در یکسال گذشته در هر کدام از روستاهای شهرستان، یک مرحله برگزار و در این نشست‌ها مشکلات روستاها بررسی شده است .

جمشیدیان افزود: در زمان حاضر مصوبات یاد شده حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و مسائل روستاهای منطقه نیز در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پیگیری‌ها برای افزایش اشتغال خُرد در دهاقان خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات مشاغل خُرد این شهرستان در سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه گذشته ۲.۵ برابر شده است.

فرماندار دهاقان بیان کرد: ۳.۵ برابر رشد واگذاری تسهیلات در حوزه کشاورزی با استفاده از منابع سفر رییس جمهور تا امروز در این شهرستان محقق و دهاقان بعنوان تنها شهرستان استان موفق به جذب این اعتبارات شده است.

جمشیدیان گفت: تسهیلات ویژه توسعه بخش کشاورزی بویژه گلخانه‌ها از سال ۱۴۰۰ به این شهرستان اختصاص پیدا نکرده بود اما امسال حدود ۵۰ طرح کشاورزی از محل تسهیلات سفر رییس جمهوری معرفی و برای آنها تشکیل پرونده شده است که در مرحله واریز وجه قرار دارد و امیدواریم ۳۰۰ هکتار گلخانه موجود در این شهرستان تا اواخر سال جاری و اوایل آینده به ۴۰۰ هکتار برسد.

وی افزود: با توجه به منابع آبی محدود برای کشاورزی و بر اساس نظر کارشناسان، توسعه گلخانه‌ای بهترین کار در راستای کاهش مصرف آب محسوب می‌شود.

فرماندار دهاقان با اشاره به اهمیت توجه به تنوع محصولات گلخانه‌ای اظهار داشت: بیشترِ گلخانه‌های دهاقان به تولید سبزی و صیفی و گل شاخه بُریده روی آورده بودند اما در زمان حاضر میوه‌های گرمسیری از جمله موز، پاپایا و دیگر محصولات نیز در آنها کشت می شود.

جمشیدیان با اشاره به اهمیت جلوگیری از اقتصاد تک محصولی و اشتغال تک بُعدی گفت: کشاورزی و دامپروری، پیشه اصلی مردم منطقه است اما در شرایط خشکسالی باید گزینه‌های جایگزین در راستای سند پدافند غیرعامل شهرستان در اختیار داشته باشیم که پیگیری‌ ویژه‌ای برای تولید محصولات گلخانه ای متنوع و حضور و استقرار شرکت‌های صنعتی در این شهرستان انجام شده است.

وی اضافه کرد: ۱۰ هکتار گلخانه تولید موز در شهرستان دهاقان ایجاد شده است که باید روز به روز توسعه یابد تا از خروج ارز از کشور جلوگیری شود و محصولات مُتنوعی را در سبد گلخانه‌های شهرستان داشته باشیم.

فرماندار دهاقان یادآور شد: دهاقان قطب گلخانه‌ای کشور از نظر سطح زیر کشت و تنوع محصول است و صفر تا صد صنعت گلخانه در این شهرستان وجود دارد و این خطه پایه‌گذار گلخانه‌داری نوین در کشور محسوب می‌شود.

جمشیدیان خاطرنشان کرد: مسائل بر زمین مانده سال‌های قبل شهرستان دهاقان در یکسال گذشته هدف گذاری و اجرا و گزارش آن نیز به مردم ارائه شده است.

وی گفت: این شهرستان در حوزه اشتغال جوانان غیرتحصیلکرده با مشکل مواجه است و درصددیم تا کارگر مورد نیاز مجموعه‌ها در حوزه‌های کشاورزی و صنعتی را مهیا کنیم.

فرماندار دهاقان با اشاره به اینکه امروز بسیاری از دغدغه‌های مردم این شهرستان تا حدودی حل شده است افزود: تنها بیمارستان این شهرستان در گذشته از نعمت حضور متخصصان بی‌بهره بود که با دستور ویژه استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی، در زمان حاضر بسیاری از متخصصان اصلی در کلینیک تخصصی بیمارستان دهاقان مستقر هستند.

جمشیدیان بیان کرد: قیمت بالای زمین و اجاره بهای مسکن در این شهرستان مانند بسیاری از نقاط کشور یکی از دغدغه‌های اصلی مردم بود که در دولت سیزدهم با تامین زمین در قالب طرح جهش مسکن اقدامات خوبی انجام و حدود ۶۰ هکتار زمین دولتی به اراضی مسکونی این شهرستان مُلحق شد.

وی اضافه کرد: شهرک صنعتی “پوده” دهاقان پس از حدود ۱۴ سال مُعطلی راه‌اندازی شد و سال گذشته حدود ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای احداث زیرساخت‌ها از شرکت شهرک‌های صنعتی استان دریافت کرد.

فرماندار دهاقان افزود: ۷۰ هکتار زمین نیز به شهرک صنعتی “جمبزه” دهاقان بعنوان فعالترین شهرک صنعتی این شهرستان برای حضور سرمایه‌گذاران الحاق شد.

جمشیدیان با اشاره به اهمیت حمایت از صنعتگران دهاقان در یکسال گذشته گفت: سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی دهاقان نیز اشباع شده بود که در راستای حمایت از صنعتگران در کمتر از یکسال گذشته یکصد هکتار زمین به این شهرک صنعتی اضافه شد.

شهرستان دهاقان با حدود ۳۶ هزار جمعیت در ۹۶ کیلومتری جنوب غربی شهر اصفهان قرار دارد.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=18361

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.