به گزارش روز چهارشنبه سیناخبر عبدالرزاق میرزایی افزود: ۲۷۰ میلیارد ریال در سال گذشته تسهیلات به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان دهکهای یک الی ۵ شهرستان پرداخت شده است.
میرزایی با اشاره به اینکه هدف اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان است، گفت: ایجاد زمینه لازم برای آموزش، اشتغال و درآمدی پایدار برای جامعه هدف از خدمات مهم و اثربخش کمیته امداد است.
وی بیان کرد: 1300 مورد اشتغال پایدار و جاری تا به امروز در بخش کشاورزی، صنایعدستی، دامپروری و فعالیتهای صنعتی و خدماتی در کمیته امداد شهرستان دهاقان تحت نظارت ناظران حوزه اشتغال و خودکفایی می باشد. نظارت بر طرحهای اشتغال مهمترین بخش فرآیند توانمندسازی مددجویان است که موجب پایداری اشتغال میشود.
رئیس کمیته امداد دهاقان بابیان اینکه مشاوره شغلی بعد از استعداد سنجی دومین مرحله از فرایند اشتغال مددجویان این نهاد است، گفت: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد از طریق دورههای تخصصی بلندمدت مهارتآموزی، کارآفرینی، پایدارسازی و توسعه اشتغال آموزش داده می شوند.
میرزایی افزود: ارائه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتآموزی به مددجویان مستعد اشتغال از دیگرخدمات کمیته امداد در حوزه اشتغال است که موجب میشود زمینههای لازم برای ورود گروههای مختلف مددجویی تحت حمایت این نهاد به فضای کسب و کار فراهم شود.
وی بیان کرد: انجام مشاوره تخصصی شغلی بهمنظور شناخت استعدادها و کشف خلاقیتهای نهفته مددجویان، برگزاری دورههای آموزشی فنی و حرفهای، کارآفرینی و ترویجی بهصورت رایگان برای مددجویان مستعد اشتغال به منظور ارتقاء سطح دانش فنی و مهارتهای حرفهای آنان، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغال و ایجاد زمینه مناسب برای حضور مددجویان در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی، کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی آنان و نظارت ادواری بر حسن اجرای طرحهای اشتغال و ارائه راهکارهای کارشناسی به مددجویان ازجمله فعالیتهای این نهاد برای ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزا است.
رییس کمیته امداد دهاقان با اشاره به اینکه بیشتر طرحهای اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، طرحهای کوچک اقتصادی هستند، گفت: تسهیلات اعطایی به مددجویان تحت حمایت در قالب طرحهای کارانگیزی، توانافزایی، خودکفایی و کارآفرینی یا تعامل با کارفرمایان جهت تأمین نیروی انسانی موردنیاز آنها اجرا میشود که طی یک دوره زمانی مشخص امکان درآمدزایی و خوداتکایی خانواده را فراهم کرده و موجب خروج تدریجی از تحت حمایت میشود.
میرزایی با بیان این مطلب که آموزشهای مددجویان درزمینه اشتغال شامل مددجویان با شرایط سنی ۱۵ تا ۶۰ سال می باشد، گفت: برای 255 نفر از مددجویان دورههای آموزشی در سال جاری برگزار شده و هزینه آن بالغ بر 400 میلیون ریال برآورد شده است.