• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
12

چگونه زخم‌ها را زودتر ترمیم کنیم؟

  • کد خبر : 22225
  • 07 آبان 1402 - 12:06
چگونه زخم‌ها را زودتر ترمیم کنیم؟
سیناخبر- یک کارشناس طب سنتی گفت: اولین کار برای درمان زخم، بستن فوری آن است، حتی اگر زخم عمیق باشد.

به گزارش سیناخبر خیراندیش، متخصص طب سنتی درمان زمان و نحوه ترمیم زخم‌ها گفت: زخم تن افراد سرد مزاج، دیردرمان است. افراد گرم مزاج زخمشان زود و خود به خود خوب می‌شود.

او توضیح داد: هرکس در تنش صفرای بیشتری داشته باشد زخمش زودتر خوب می‌شود. اگر کسی در بدن صفرا ندارد باید به آن رساند. اگر زخم بزرگ است صفرا را به محل زخم می‌رسانیم تمام روغن‌ها گرمی دارند نمک و عسل گرمی زیادی دارند و می‌توانند زخم را ترمیم کنند. اگر اینها در دسترس نبود دهانه زخم را به هم نزدیک کنیم و ببندیم خود زخم موجب می‌شود صفرا از عمق تن فراخوانده و موجب ترمیم شود. پس اولین کار، بستن فوری زخم است، حتی اگر زخم عمیق باشد یا جراحت داشته باشد.

خبراندیش گفت: نمک سریع الاثرترین ترمیم کننده زخم است. در جنگ‌های قدیم دو سه هزار سال پیش،  درمان زخم سربازان نمک و برای پادشاهان عسل بوده است.

به گفته وی روغن زیتون هم ترمیم کننده زخم است. اگر می‌خواهیم ترمیم سریع باشد و جای زخم نماند پنج واحد زیتون و دو واحد عسل را مخلوط کرده و روی زخم می‌زنیم.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: برای زخم‌های عفونی، پنج واحد عسل و دو واحد نمک مخلوط می‌کنیم و روی آن می‌زنیم. این کار بوی عفونت را می‌گیرد و پس از یک تا سه روز،   رنگ زخم از کبودی به قرمز تبدیل و عفونت مرتفع می‌شود و دیگر سوزش ندارد. برای مثال وقتی روی زخم پا مخلوط را بگذاریم تا زانو سوزش ایجاد می‌شود به این معنی که تا آن ناحیه عفونت وجود دارد، اما پس از رفع عفونت دیگر سوزش ایجاد نمی‌شود.  زخم هر جا که باشد با همین روش قابل ترمیم است.

علت بوی بد دهان و راه رهایی از آن

او درباره درمان بوی دهان گفت: گاز معده نشانه سردی معده است. بوی دهان و درد در زمان خوردن سردی‌ها نشانه‌های سردی معده است. برای درمان، مصرف نمک قبل و بعد از غذا، جویدن کامل و مصرف خوراک گرم سه تا پنج وعده در هفته به شکل صبحانه، مانند ارده، انگور، پنیر با گردو و خرما این سردی را کنترل می‌کند.

بوی دهان دو منشا دارد اگر فضای دهان بو دهد مربوط به بهداشت دندان‌ها است و اگر بوی نفس باشد ناشی از سردی معده است که با خوراک گرم درمان می‌شود.

دلیلی اصلی ام اس، سردی تن است

این متخصص طب سنتی درباره درمان بیماری ام اس گفت: افرادی که ام اس دارند اعصاب خود را کنترل کنند و مقابل غم پدیده آمده از هرچیزی بایستند. این افراد باید به خوراک گرمی‌ها بپردازند. بدن وقتی که گرم شد این افراد به زندگی عادی بر می‌گردند. ارده و شیره انگور به مدت چهار ماه و حجامت گرم کتف و دیسک می‌تواند کمک اساسی کند و  افراد را به حالت عادی برگرداند. دلیلی اصلی ام اس، سردی تن است و یک استرس روانی این سردی تن را آشکار می‌کند.

او درباره کمک به بیماران اوتیسم گفت: یک گروه از افراد مبتلا به اوتیسم خیلی پرجوش و خروش و یک گروه آرام هستند. پرجوش و خروشی را از صفرای سر متوجه می‌شویم، این افراد معمولا مو‌های وز دارند، رفتار‌های تند نشان می‌دهند و جست و خیز دارند، این موارد را حجامت می‌کنیم. اما گروه دیگر آرام هستند و رفتار‌های غیرمتعارف دارند به این افراد گرما، اما نه گرمای کامل بلکه ترکیبی از گرمی و سردی می‌دهیم. دویدن و ضربه کف پا، درمان ثابت موفق بی عوارض برای اوتیسم‌های بی حرکت است. ضربه به کف پا به این افراد آرامش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=22225

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.