• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
7

طرز تهیه بورانی هویج

  • کد خبر : 18755
  • 23 مرداد 1402 - 13:14
طرز تهیه بورانی هویج
سیناخبر- بورانی هویج بسیار خوشمزه و لذید است که برای میز مهمانی و یا به عنوان یک میان وعده بسیار پرکاربرد و بی‌نظیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی هویج در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

هویج                        ۲ عدد

ماست یونانی یا خامه‌ای یک لیوان

کره یا روغن زیتون      ۱ قاشق غذاخوری

سس مایونز                 ۲ قاشق غذاخوری

سیر                          ۳ تا ۴ حبه

فلفل قرمز                  به مقدار لازم

نمک                        به مقدار لازم

حریره سیر                  یک قاشق چایخوری

طرز تهیه بورانی هویج:

مرحله اول

در ابتدا هویج‌ها را تمیز بشورید و پوست آن‌ها را به وسیله پوست‌کن، بگیرید و سپس به دلخواه خودتان با رنده درشت یا ریز، رنده کنید، اندازه هویج‌‌ها به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله دوم

در یک تابه مقدار کافی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، بعد از این‌که روغن داغ شد، هویج‌های رنده شده را در تابه بریزید و خوب سرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید مقداری اسفناج تازه را هم خرد کنید و مقداری تفت دهید تا بافت آن نرم شود سپس به هویج‌ها اضافه و باهم ترکیب کنید.

مرحله سوم

حالا داخل یک قابلمه کره یا روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، هویج‌های سرخ شده را در قابلمه بریزید، بعد حریره سیر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد هویج‌ها را داخل یک ظرف بریزید و یک لیوان ماست یونانی یا خامه‌ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مقدار و نوع ماست به سلیقه خودتان بستگی دارد.

مرحله پنجم

حالا ۲ قاشق سس مایونز را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید، به دلخواه خودتان می‌توانید مقدار سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید.

مرحله ششم

حالا به مقدار دلخواه چند حبه سیر را با رنده ریز یا درشت، رنده کنید، روی مواد بریزید و خوب با هم ترکیب کنید، سپس نمک و فلفل قرمز را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید‌.

مرحله هفتم

سپس همه مواد را در داخل میکسر بریزید تا خوب با هم مخلوط و میکس شوند، بعد بورانی هویج را چند ساعت در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند. در آخر بورانی هویج را در ظرف مناسب بکشید و با گردو و چند برگ شوید و نعناع تزئین کرده و سرو کنید.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=18755

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.