• امروز : دوشنبه - ۱۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 April - 2025
1

رفع تصرف فوری ۹۰۰ مترمربع از اراضی ملی و دولتی شهرضا

  • کد خبر : 33675
  • 18 فروردین 1404 - 11:03
رفع تصرف فوری ۹۰۰ مترمربع از اراضی ملی و دولتی شهرضا
سیناخبر- ۹۰۰ مترمربع از اراضی ملی و دولتی شهرضا در تعطیلات نوروزی رفع تصرف شد.

به گزارش روز دوشنبه سیناخبر فرمانده یگان حفاظت اراضی استان اصفهان گفت: در تعطیلات نوروزی سال ۱۴۰۴، یک مورد تعرض به اراضی ملی شهرستان شهرضا به مساحت ۹۰۰ مترمربع رفع تصرف فوری و به بیت المال برگردانده شد.

سرهنگ امیرسعید باقری افزود: به منظور مقابله با زمین‌خواری و حفاظت و حراست هر چه بهتر اراضی ملی و دولتی، این فرماندهی همواره با برنامه ریزی‌های لازم، تدابیر و اقدامات پیش‌گیرانه را در اولویت‌های کاری قرار داده است.

 وی گفت: این یگان در ایام تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۴ با راه‌اندازی واحدهای گشت محسوس و نامحسوس در آماده باش کامل قرار دارد.

 سرهنگ امیرسعید باقری افزود: مردم استان اصفهان در صورت مشاهده موارد مشکوک تعرض و یا تصرف به اراضی ملی و دولتی می‌توانند در هر ساعت از شبانه روز (۲۴ ساعته) با ارسال پیامک به سامانه ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ موضوع را گزارش کنند تا عوامل یگان حفاظت اراضی استان در سریع‌ترین زمان ممکن اقدامات لازم را انجام دهند.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=33675

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.