فر اجاق گاز را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره شش روشن کنید و بعد از اینکه روی همه سیبزمینیها یک علامت بعلاوه (+) عمیق با چاقو ایجاد کردید پوست آنها را به مقداری روغن زیتون آغشته کنید و در سینی فر بگذارید و مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
بعد از پخت کامل سیبزمینیها از طرفین آنها را کمی فشار داده و از قسمت بعلاوه باز کنید. البته برای این کار نیاز است با چاقو قسمتهای بریدهشده را عمیقتر و وسیعتر کنید. حالا نوبت به پر کردن هر کدام از سیبزمینیها با ترکیب مواد دلخواهتان میرسد. در اینجا به سه ترکیب اشاره شده است.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
۴ عدد سیبزمینی متوسط
روغن زیتون
نمک
مخلوط سبزیجات
روغن را داغ کنید و سبزیجات- به جز قارچ- را پنج دقیقه حرارت دهید، سپس قارچ را اضافه کنید. سویاسس و روغن کنجد رابریزید تا شروع به جوشیدن کرد، کنجد را اضافه کنید. حالا سیبزمینی را پر کنید.
مواد لازم
۳ ق س روغن مایع گیاهی
۲ عدد ترهفرنگی (خلالی خرد شود)
۲ عدد هویج (خلالی خرد شود)
۲ عدد کدوی سبز (خلالی خرد شود)
۱۰۰ گرم بلال کوچک کنسروی
۱۰۰ گرم قارچ (حلقه حلقه شود)
۳ ق س سویاسس
۱ ق س روغن کنجد
مقداری کنجد برای تزئین
مخلوط لوبیا
در قابلمه همه این مواد را با هم مخلوط کرده و پس از طعمدار کردن با نمک و فلفل با قاشق داخل سیبزمینی بریزید.
مواد لازم
۱ قوطی کنسرو لوبیا چیتی
۱ پیمانه پنیر خامهای
۲ ق س سس گوجه فرنگی تند
۱ ق چ پودر زیره
نمک و فلفل سیاه
مخلوط ذرت و پنیر
ذرت، پنیر و پودر مخلوط سبزیجات را به همراه نمک با هم مخلوط کرده و یکی دو دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید. سپس با قاشق داخل سیبزمینیها را پر کنید.
مواد لازم
۴۵۰ گرم ذرت دانهای شیر (نرم باشد)
۱۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
۱ ق چ مخلوط پودر سبزیجات معطر
جعفری تازه برای تزئین
نمک و فلفل
فوت و فن
سیبزمینیهایی انتخاب کنید که تقریبا هماندازه بوده و پوست آنها بریدگی و ترک نداشته باشد.
مقدار مواد برای هر مخلوط برای چهار سیبزمینی کافی است.
با فرو کردن چاقوی نوک تیز از پخت کامل سیبزمینیها مطمئن شوید.