به گزارش روز چهارشنبه سیناخبر محمد محسنی در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرضا که در فرمانداری برگزار شد، افزود: باید طرحی تدوین شود که در آن شرایط فرزندان در سه وضعیت پیش از تشکیل پرونده طلاق، درگیر رسیدگی قضایی و پس از صدور حکم و انتظار اجرای حکم دیده شود.
محسنی بیان داشت: سال گذشته ۲۰ هزار پرونده طلاق در استان تشکیل شده که این بدان معنی است که جمعیتی حدود ۲۰۰ هزار نفر در استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر مشکلات طلاق هستند.
وی گفت: طلاق یک آسیب اجتماعی و زنگ خطری برای جامعه است چون اساسی ترین بنیاد جامعه را هدف قرار داده و باید ریشه یابی شود.
معاون رییس کل دادگستری استان گفت: بیشترین آمار خودکشی مربوط به فرزندان طلاق است و اگر آسیب های طلاق کنترل و بررسی نشود منجر به رفتارهای مجرمانه نیز خواهد شد.
محسنی تصریح کرد: دستگاه های مختلف اجرایی، آموزشی، فرهنگی و نظامی باید در صورت مشاهده هر گونه سوءرفتار، خشونت با فرزند یا کودک آزاری از سوی پرسنل خود، مراتب را به دادگستری گزارش دهند تا با مشاوره و پیشگیری، مانع از رسیدن کار به طلاق شویم.
وی با اشاره به سامانه ثبت طلاق (تصمیم) تصریح کرد: موفقیت مشاوره ها و موارد سازش در سامانه تصمیم کمتر از ۵ درصد بود و به همین خاطر از ۱۱ آذرماه سامانه جدیدی با عنوان«مسیر» (مشاوره ساختن یک راه) راه اندازی شده که امیدواریم با بالا رفتن کیفیت مشاوره ها، تعداد طلاق ها کاهش یابد.