قلمم هنوز اولین قدم را در وصف دختران توانخواه برنداشته که رو به من میکند و عاجزانه میگوید: «از نوشتن معذورم بدار که فرشتههای فولادین در کنارم بیشمارند و من درماندهام که از کدامین نکویی آنها بگویم!»
به قلمم حق میدهم؛ زیرا هرگاه به جسم نشسته به روی ویلچر، چشمان غرق در تاریکی، گوشهای خسته از سکوت و دست و پای گریزان از دستور یک دختر معلول مینگرد، دایره لغتش را دوباره ویرایش میکند تا سرشت پاک، قلب مهربان و لطافت گلبرگها را برای او بنویسد.
شرمنده ام قربان!
کمی باران ندارید؟
در خود پلاسیدم, شما گلدان ندارید؟
اینقدر بد اخمید! پس لبخندتان کو؟
جز این نگاه سرد، یخبندان ندارید؟
قربان! چرا وقتی که می بینید ما را
در ذهنتان تصویری از انسان ندارید؟
گیرم که ما زشتیم، این آغازمان نیست
باشد، شما زیبا! ولی پایان ندارید؟
آه این تکبر… این تکبر، شرک محض است
در خود مگر، یا نوح یا توفان ندارید؟
البته می بخشید اما مطمئنید
مخلوط با ایمانتان شیطان ندارید؟
سلام لطفاً خودتان را برای مخاطبان معرفی کنید؟
با سلام خدمت شما عزیزان بنده فاطمه لله گانی هستم مسئول فنی و روانشناس کارگاه تولیدی صدف.
تحصیلاتتان چیست ؟
کارشناسی روانشناسی .
از چه سالی وارد توانبخشی شهید مدرس شدید؟
در سال ۱۳۸۲ در دوران دانشجویی در یک نمایشگاه از آثار دستی بچه های توانبخشی شرکت کردم و با دیدار و گفتگو با بچه ها ی کم توان به استعداد آنها پی بردم و توانستم با آنها رابطه عاطفی برقرار کنم و تصمیم گرفتم وارد این کار بشوم.
توانستید روحیه خود را با این کار تطبیق بدهید؟
با اینکه اوایل بادیدن سختی های بچه ها از نظر روحی خیلی به من سخت گذشت و به هم ریختم اما تونستم با بچه ها رابطه عاطفی برقرار کنم و این رابطه سختی کار من را از بین برد.
ابتدای کار در کدام قسمت از توانبخشی مشغول به کار شدید؟
ابتدا در قسمت شبانه روزی به عنوان روانشناس مشغول به کار بودم و با تأسیس کارگاه های تولیدی و حمایتی به عنوان مسئول فنی و روانشناس شروع به کار کردم.
نحوه گردآوری بچه های توانخواه برای کار در کارگاه به چه صورت بود؟
با توجه به وجود بچه هایی که هم در خانواده و هم در اجتماع طرد شده بودند و حتی اطلاعی راجع به وجود چنین مکان هایی در بهزیستی نداشتند با کمک مربیان و حمایت مدیر عامل و هیئت مدیره شروع به جذب این بچه ها و در ۱۳ رشته متنوع شروع به آموزش کردیم.
کیفیت کارگاه ها به چه صورت است؟
کارگاه های آموزشی ما گواهینامه ایزو را دارا می باشد و تا به امروز در بیش از ۵۰ نمایشگاه صنایع دستی و بیش از ۳۰ جشنواره حضور داشتیم و با کمک مربیان و بچه ها توانستیم در رشته های مختلف در سطح استان کشوری و بین المللی مقام کسب کرده و با تلاش های بی وقفه کلاس های آی مت را راه اندازی کنیم.
آیا با مخالفت خانواده مواجه نشدید؟
خانواده مشوق من در انتخاب این شغل بودند و حضور آنها باعث دلگرمی من بود.
پیشنهاد شغلی دیگه ای هم داشتید؟
درگذرزمان شرایط کاری خیلی خوبی بمن پیشنهاد شد اما من تصمیم خودم را گرفته بودم و کارم را دوست داشتم و دل کندن از این بچه ها برای من خیلی سخت بود.
به جز فعالیت در کارگاه صدف مشغول کار دیگه ای هم هستید؟
مدیریت یک مهد کودک را عهده دار بودم که به دلیل بیماری کرونا تعطیل شد.
حرف آخر شما؟
مرکز جامع توانبخشی شهید مدرس شهرضا یه مرکز خیریه است که هئیت امنایی اداره می شود، درب این مرکز به روی تمامی مردم باز است و دوست دارم مردم در این مکان حضور داشته باشند که حضورشان باعث دلگرمی بچه های توانبخشی است.
بچه های توانبخشی به کمک همه مردم نیاز دارند. مردم با وجود شرایط اقتصادی سخت همه جوره هوای ما را داشته اند و من از همه آن ها متشکرم.