• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
16

بادمجان را با آب سرخ کنید!

  • کد خبر : 16934
  • 31 خرداد 1402 - 13:28
بادمجان را با آب سرخ کنید!
سیناخبر- در مطلب زیر به شما آموزش می‌دهیم که بادمجان را با کمترین میزان روغن سرخ کنید.

برای تهیه بادمجان سرخ شده با آب هنگام سرخ کردن بادمجان، این بار دو ماهیتابه بر روی گاز قرار دهید. در یکی یک تا دو لیوان آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید.  یکی از آن ها را روی شعله ملایم‌ قرار دهید. نصف لیوان روغن داخل آن بریزید.

بعد که آب جوش آمد بادمجان را که پوست گرفته‌ایم می‌گذاریم یک دقیقه قل بزند و بافت اسفنجی بادمجان آب به خودش بگیرد و بعد به آرامی بلند می‌کنیم و داخل روغن قرار می‌دهیم، اصلا پرتش نمی‌کنیم.

از روغن خیالتان راحت باشد. تازه برگردید نگاه کنید می‌بینید آب جوشتان سیاه شده و جالب‌تر دیگر روغن سیاه نمی‌شود. با کمترین میزان روغن یک بادمجان برشته، پخته و خوشمزه دارید.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=16934

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.