برای تهیه بادمجان سرخ شده با آب هنگام سرخ کردن بادمجان، این بار دو ماهیتابه بر روی گاز قرار دهید. در یکی یک تا دو لیوان آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید. یکی از آن ها را روی شعله ملایم قرار دهید. نصف لیوان روغن داخل آن بریزید.
بعد که آب جوش آمد بادمجان را که پوست گرفتهایم میگذاریم یک دقیقه قل بزند و بافت اسفنجی بادمجان آب به خودش بگیرد و بعد به آرامی بلند میکنیم و داخل روغن قرار میدهیم، اصلا پرتش نمیکنیم.
از روغن خیالتان راحت باشد. تازه برگردید نگاه کنید میبینید آب جوشتان سیاه شده و جالبتر دیگر روغن سیاه نمیشود. با کمترین میزان روغن یک بادمجان برشته، پخته و خوشمزه دارید.