به گزارش روز سه شنبه سیناخبر مجتبی باقی گفت: در این پروژه برای نصب پایه های چراغ روشنایی با بازوی سه متری از یراق کمربندی نیم بست و تمام بست استفاده شده است.
باقی افزود: این پروژه از پایه های گرد فاقد سوراخ بهره می برد و استفاده از این روش علاوه بر کاهش هزینه های زمان خرید، منجر به افزایش استحکام مکانیکی و دینامیکی پایه ها و همچنین بهبود استقرار پایه ها در شرایط های مختلف آب و هوایی خواهد شد.
وی اعتبار این پروژه را ۲۵ میلیارد ریال و از محل اعتبارات شرکت توزیع برق استان اصفهان بیان کرد.
مدیر امور برق شهرضا گفت: پروژه تأمین برق چاه آب کشاورزی در محله اسفه سالار شهر منظریه نیز با استفاده از یراق آلات کمربندی در مسیری سخت و با حریمهای زیاد اجرا شد.
باقی بیان کرد: اجرای این روش به صورت آزمایشی، موجب کاهش فواصل و استاندارد شدن شبکه شد.
وی افزود: در این پروژه استحکام کراس آرمها بر روی پایهها مورد توجه قرار گرفت و با بهرهگیری از پایههای گرد بدون سوراخ، علاوه بر کاهش هزینههای اجرا، کیفیت به طور چشمگیری افزایش یافت.
در پایان مدیر امور برق شهرضا بهبود بهره وری و اطمینان از عملکرد شبکه های برق رسانی را از جمله دستاوردهای کلیدی این پروژه برشمرد و بیان کرد: این موفقیت می تواند الگویی برای پروژه های مشابه در سایر مناطق بوده و تاثیرات مثبت چشمگیری در صنعت برق رسانی به همراه داشته باشد.