به گزارش روز شنبه سیناخبر امین ا…تاکی افزود: این خیابان به منظور کاهش بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور شهروندان به طول ۹۵۰ متر و عرض ۳۰ متر اجرایی می شود.
تاکی تصریح کرد: در اجرای این پروژه حدود ۵ هزار و ۷۰۰ متر جدولگذاری با اعتبار ۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و پیش بینی می شود تا پایان سال به بهره برداری برسد.
وی میزان آسفالت مورد نیاز این خیابان را ۱۹ هزار متر مربع، معادل ۲ هزار و ۴۵۰ تن و به ارزش تقریبی ۹میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و گفت: حجم عملیات خاکبرداری و خاکریزی این خیابان ۳۰ هزار مترمکعب بوده و برای اجرای آن ۹ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
شهردار شهرضا مجموع اعتبار مورد نیاز برای اجرای کامل احداث خیابان فرهنگ را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در ادامه این پروژه، احداث بلوار هراب در دستور کار شهرداری شهرضا است .
تاکی اظهار داشت: ادامه این بلوار به طول ۴۰۰ متر و عرض ۱۰ متر شامل ۸ هزار مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی با ارزش ۴ میلیارد تومان و حدود ۴ هزار مترمربع آسفالت به ارزش ۲ میلیارد تومان تا پایان سال عملیاتی می شود.





















