• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
8

غذا‌هایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند

  • کد خبر : 10348
  • 17 آبان 1401 - 8:32
غذا‌هایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند
سیناخبر- درد و خارش گلو، سرفه خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علائم رایجی‌ هستند که معمولا هنگام سرماخوردگی آن‌ها را تجربه می‌کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود پیدا می کنند.

درمان کامل سرماخوردگی حدود ۵ روز طول می‌کشد، اما اگر رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا خواهیم بود.

شیرینی ها: مصرف زیاد قند سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند.

 غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.

 ترشیجات: سرکه و نمک موجود در ترشیجات التهاب گلو را افزایش می‌دهند.

 غذا‌های ترد: این غذا‌ها می‌توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند.

 آب نبات‌های بدون قند:به دلیل داشتن سوربیتل باعث ایجاد مشکلات گوارش می‌شود.

میوه‌های خانواده مرکبات: در صورت معده درد، باعث تحریک معده و حالت تهوع می‌شود.

غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.

 کربوهیدرات‌های ساده: باعث افزایش قند خون می‌شوند البته همه کربوهیدرات‌ها بد نیستند.

 غذا‌های تند: در صورت معده درد، هنگام بیماری به هیچ وجه غذا هایتان را تند نکنید.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=10348

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.