• امروز : سه شنبه - ۲۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 16 June - 2026
0

سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن انار در کشور تولید می شود

  • کد خبر : 40321
  • 26 خرداد 1405 - 10:19
سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن انار در کشور تولید می شود
سیناخبر- معاون امور باغبانی وزیر جهادکشاورزی در شهرضا گفت: انار یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی ماست که خاستگاه آن ایران است و سالانه حدود یک میلیون و 400 هزار تن انار در کشور تولید می شود.

به گزارش روز سه شنبه سیناخبر محمدمهدی برومندی با اشاره به جایگاه ممتاز شهرضا در تولید انار در کشور افزود: شهرستان شهرضا ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغ انار دارد.

برومندی با اشاره به خسارت کرم گلوگاه به محصول انار گفت:  سازمان حفظ نباتات این وزارتخانه در حال کنترل آفت کرم گلوگاه انار در کشور بوده و اقدامات موثری هم انجام شده است.

وی گفت: اعتبارات لازم برای کنترل و ریشه کنی این آفت اختصاص یافته تا انشاالله شاهد ریشه کنی آن باشیم.

شهرستان شهرضا با ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار باغ انار ۳۰ درصد باغ های انار و رتبه اول استان از لحاظ سطح باغ های انار و کیفیت انار تولیدی را دارد و سالانه حدود ۲۵ هزار تن انار از باغ های شهرضا برداشت می شود.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=40321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.