• امروز : سه شنبه - ۲۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
0

دستگیری ۱۶ متهم حامی رسانه ای در اصفهان

  • کد خبر : 34960
  • 26 خرداد 1404 - 10:35
دستگیری ۱۶ متهم حامی رسانه ای در اصفهان
سیناخبر- سازمان اطلاعات فراجا از شناسایی و دستگیری ۱۶ متهم امنیتی مرتبط با حمایت رسانه‌ای از رژیم صهیونیستی در اصفهان خبر داد.

به گزارش سیناخبر سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان در پی حمله رژیم منحوس و قاتل صهیونیستی به مناطقی از کشور، در عملیاتی مقتدرانه ۱۶ نفر به جرم از جمله حمایت و پشتیبانی از اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونی دستگير شدند.

 براین اساس متهمان با اتهام تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی، فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام و توهین به مقام والای شهدا که مبادرت به شایعه‌پراکنی کرده بودند، در اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانه‌روزی با تلاش سربازان گمنام امام زمان‌ (عج) در این سازمان پس از هماهنگی قضائی در عملیات‌های غافلگیرانه دستگیر شدند.

 برابر ماده‌های ۶، ٧، ٨ و ١٠ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، هرگونه همکاری اطلاعاتی با موساد، تعامل یا تبادل اطلاعات با افراد رسمی و غیررسمی رژیم صهیونیستی و هرگونه اقدام فرهنگی، رسانه‌ای، تبلیغی و مساعدت برای تأیید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی، جرم بوده و مرتکب، به اشد مجازات قانونی محکوم خواهد شد.

لینک کوتاه : https://sinakhabar.ir/?p=34960

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.